Tukijat

Me suosittelemme Annia Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi!

Katja Hänninen, kansanedustaja: "Anni Ahlakorpi on ahkera ja vilpitön poliitikko. Tutustuin Anniin eduskunnassa saamelaiskäräjälain ja ILO169-sopimuksen käsittelyn yhteydessä. Hän kirjoitti myös vaalilehteeni asiantuntevan kirjoituksen kaivospolitiikasta, joka kaipaa uudistamista ihmisten ja ympäristön suojelemiseksi. Annista tulee hyvä puheenjohtaja hienolle järjestölle!"

Aleksi Norman, Satakunnan vasemmistonuorten piirisihteeri ja hallituksen jäsen: "Hallituksessa Anni Ahlakorpi on osoittanut olevansa keskusteleva ja osaava johtaja. Vasemmistonuorten puheenjohtajana hän erottuisi julkisuudessa ruuhka-Suomen euron kuvaa palvovista broilereista kuin yö päivästä."

Markus Korjonen, Lapin vasemmiston varapuheenjohtaja ja Vasemmistonuorten hallituksen varajäsen: "Anni olisi erinomainen valinta Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi. Hänen persoonassaan kiteytyvät järjestön kaikki ulottuvuudet tasa-arvo ja yhdenvertaisuuskysymyksistä luonnonsuojelun kautta työelämään ja aluepolitiikkaan. Anni ymmärtää - ja osaa taitavasti sovitella - näitä järjestön toiminnassa usein keskenään jännitteisiä eri osa-alueita. Porvarikomennossa Suomi tarvitsee yhtenäisen Vasemmiston. Uskon, että Annin johdolla ainakin nuoriso olisi tältä osin hyvissä käsissä."

Mikkel Näkkäläjärvi, Sosialidemokraattisten Nuorten varapuheenjohtaja: "Anni on luotettava, fiksu ja yhteistyökykyinen tekijä. Politiikka on viime kädessä aina asioiden yhdessä sumplimista, kuitenkaan arvoja myymättä. Annista Vasemmistonuoret saisi perehtyvän puheenjohtajan, joka puolustaa niitäkin, joilla ei omaa ääntä ole. Anni olisi erinomainen valinta Vasemmistonuorten johtoon."